Zondag 14 juni haalt de groep van Down the road herinneringen op in een speciale aflevering. Dieter heeft een verrassing voor Kevin: hij mag zijn tent opslaan in het stadion van Club Brugge, zijn favoriete ploeg.

Op zaterdag 21 maart is het Wereld Downsyndroomdag. Want anders zijn is dik oké. Maud en co. gingen op VRT controleren of iedereen de oproep goed begrepen had! Leuk nieuws voor alle fans van Down the road: het programma keert terug met een bijzonder vierde seizoen. Een fietstocht naar de kust brengt je langs de meest ge-wel-dige plaatsen. De groep geniet verder van het kamperen in de natuur en gaat op kanotocht.

Speciaal voor jou hebben we nog extra beelden van Down the road. Een week lang samen op pad, dat levert heel wat leuke foto's op. Wil jij een van onze programma's bijwonen? Maarten heeft het nog steeds moeilijk met zijn gevoelens voor Saar. Down the Road 45:56 NPO Start 30 jun 2020, 21:20 De groep gaat zonder begeleiding op ontdekkingstocht in Kaapstad en dat blijkt een flinke test voor hun zelfstandigheid. Het einde van de reis nadert... Samen beleeft de groep nog één onvergetelijke activiteit: een ballonvaart boven de prachtige Zuid-Afrikaanse natuur. Ontdek de leukste beelden van het liftavontuur van Kevin en Dieter! Op Wereld Downsyndroomdag dragen we massaal twee verschillende kousen, want anders zijn is dik oké. Dieter heeft nog een verrassing voor de groep. Tegen zoveel girlpower kan zelfs Jaimie niet op. De eerste pannenkoek mislukt altijd, tijd voor een herkansing! Ze gaan samen sandboarden. Bij minigolf wordt duidelijk wie goed tegen zijn verlies kan en wie niet. Een ontroerend moment! Hij staat altijd klaar voor zijn vrienden met zijn wijze raad. Dieter heeft ook een teambuilding georganiseerd.

Met een sprookjesachtig einddiner sluit de groep hun geweldige reis af.

Down the road was een onvergetelijke ervaring voor de groep. De groep geniet met volle teugen van wat rust en pure luxe. Ze geven het goede voorbeeld voor Wereld Downsyndroomdag! Down the road was een emotionele rollercoaster vol verlegde grenzen, nieuwe vriendschappen, af en toe wat drama en veel liefde. De rest van de groep is blij voor hen, maar ze willen toch nog even enkele dingen onderstrepen. Op 14 juni blikt de groep terug. Op 14 juni blikt de groep terug.

Wauw, jullie droegen vandaag massaal #steunkousen! Volg hun tocht op de voet op deze interactieve tijdslijn. Down the road was een emotionele rollercoaster vol verlegde grenzen, nieuwe vriendschappen, af en toe wat drama en veel liefde. Na grote emoties en liefdesperikelen kan de ploeg wel een verzetje gebruiken.

Dieter probeert de gemoederen te bedaren.

We zetten de leukste #Steunkousen voor jou op een rijtje! Daarna is het tijd voor een verplaatsing weg uit de stad en richting natuur. Een week lang liften, van de grens met Rusland tot in warm Kortrijk.

Podróżnik który trenuje crossfit na całym świecie. Doe die dag twee verschillende sokken aan en deel een foto met #steunkousen. En dat met de reisgenoten uit het eerste seizoen. Bij Jaimie steken de vlinders voor Brenda terug de kop op, maar daar willen de meisjes niets van weten. Ze hebben het gedaan, Dieter en Kevin! Ze slapen vanavond op de middenstip. De groep gaat zonder begeleiding op ontdekkingstocht in Kaapstad en dat blijkt een flinke test voor hun zelfstandigheid.

Dieter en Kevin fietsen het land door naar de kust, om daar een ijsje eten op het strand.

Daarna is het tijd voor een verplaatsing weg uit de stad en richting natuur. En dan gaat Geoffrey op z’n knieën voor Charlotte. Daarna is het tijd voor een verplaatsing weg uit de stad en richting natuur. De waaghalzen gaan met een hoge snelheid van een 50 meter hoge zandheuvel. Reageer dan snel!Dieter en Kevin overnachten in het Jan BreydelstadionDieter & co laten heel Vlaanderen #steunkousen dragen Ontdek hier hoe je hen donderdag 21 maart kan helpen!

Wildkamperen is ook douchen of een badje nemen in openlucht. Bij minigolf wordt duidelijk wie goed tegen zijn verlies kan en wie niet. De aankomst van de groep in België en het afscheid van elkaar. We riepen iedereen op om #steunkousen te dragen voor Wereld Downsyndroomdag.