Email: szallas@szik.szekesfehervar.hu Web: Székesfehérvári József Attila Középiskolai Kollégium Nemes Nagy Ágnes Kollégiuma Tel: … We highly recommend this place.Very nice hotel and very clean. félpanziós ellátással, saját strandhasználattal, medence és szauna használattal, zenés-táncos esttel, tematikus vacsoraestekkel, Wi-Fi internet elérhetőséggel

• 2 szoba, … A Novotel Székesfehérvár a történelmi belváros szélés található 300 méterre a barokk fő utcától, ahol … A Székesfehérvár történelmi belvárosában található Szent Gellért Junior szárnyunkban 3-4 ágyas szobaegységeinkkel … Székesfehérvár szívében, a teljes egészében megszépült történelmi belvárosban, a színház szomszédságában, … A Kertész Csárda Fogadó a 8 sz.

Székesfehérvári panzió - Kékszakáll Panzió: 8000 Székesfehérvár, Sárkeresztúri u. Hotel Platán Székesfehérvár a leg… The place is very close to the highway but quiet and calm in the same time.

5 ok, hogy minket válassz!

Szállás Repülőjáratok Repjegy+szállás Autókölcsönzés Látványosságok Reptéri taxik Koronavírus (COVID-19) ... A Novotel Székesfehérvár egy 4 csillagos szálloda, mely Székesfehérvár városközpontjában várja vendégeit. Az értékelések így csakis olyan vendégektől származnak, akik valóban megszálltak az adott szálláshelyen.Vendégeink ellátogatnak a szálláshelyre és véleményt alkotnak többek közt a szoba kényelméről, az ellátás minőségéről és a személyzet segítőkészségéről.A tartózkodás után vendégeink megosztják velünk tapasztalataikat.

Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!Legkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. Emiatt rendkívül csendes, így ajánljuk mindazoknak, … A Tulipános Porta és Vendégház egy felújított, közel 100 éves fagerendás parasztház, amely egy merészet … Új építésű, két apartmanos vendégházunkban ötvözheti a családias hangulatú pihenést a wellness nyújtotta … A Velencei-tó partján fekvő kis falunk szívében csendes, nyugodt utcánkban Add meg a dátumokat az oldal tetején az árak pontosításához!Legkedvezőbb ár a csomag érvényességi időszakában. (Foglalás nem szükséges) A Teubel apartman 1. saját kerttel rendelkező szálláshelye Székesfehérváron található, 3,2 km-re a Bory vártól.

Zárt parkoló, Székesfehérváron, a Bory-vártól 4,4 km-re található Patrik apartman ingyenes wifivel felszerelt, légkondicionált szállást kínál. Minden szobában vezetékes internet … Az Accent Always Clean program során tovább fokozzuk higiéniai sztenderjeinket, melyekről a leírás végén … A vendégház alapterülete cca 100 nm. A Székesfehérváron, a Bory-vártól 8 km-re található Székesfehérvár Sport Hotel közös társalgóval és díjmentes magánparkolóval várja vendégeit. Very secure.The flat is centrally located, less than 10min walk from train station, 15min from the old city and...Szép tiszta modern Nagyon jó helyen van A szállásadó nagyon aranyosA szállás nagyon tiszta volt, a kulcs átadás-átvétel gördülékeny volt, a módosított érkezés ellenére...Közel volt a munkahelyemhez és az étel fenomenális volt!Az árhoz képest kiváló. (Foglalás szükséges)

Szállás Székesfehérvár településen - Hovamenjek.hu Ha nem tudod merre indulj!