"Ik heb alle controles gedaan om er zeker van te zijn dat ik volledig hersteld ben en ik ben klaar om weer de baan op te gaan. De Serviër had zich al ingeschreven voor beide toernooien, maar door de onzekerheid die het coronavirus heeft veroorzaakt, wordt er gevreesd voor afmeldingen van grote namen. Het is belangrijk voor onze sport dat die doorgaat", zei hij tegen de The New York Times. "Djokovic liep het coronavirus zelf op, tijdens zijn eigen demonstratietoernooi Adria Tour. Djokovic (33) doet ook mee aan het masterstoernooi van Cincinnati, dat in de week voorafgaand aan de US Open ook in New York plaatsvindt. De Servische nummer 1 van de wereld zei dat hij bijna niet naar New York was gekomen. Djokovic (33) doet ook mee aan het masterstoernooi van Cincinnati, dat in de week voorafgaand aan de US Open ook in New York plaatsvindt. Ik wil niet arrogant klinken, maar het is zwaar voor de meeste spelers, in een kleine hotelkamer zitten en je ramen niet open kunnen doen. De nummer 1 van de wereld won het tennistoernooi in New York al drie keer.

Titelverdediger Rafael Nadal heeft vanwege de coronapandemie aangegeven niet naar New York af te reizen en Roger Federer is geblesseerd. Clijsters won de US Open in 2005, 2009 en 2010 en was in 2012 voor het laatst actief in New York. Djokovic (33) doet ook mee aan het masterstoernooi van Cincinnati, dat in de week voorafgaand aan de US Open ook in New York plaatsvindt. World No. Tennisser Novak Djokovic is de belangrijkste deelnemer bij de mannen aan de US Open.

Djokovic won het toernooi in 2011, 2015 en 2018.

Also on rt.com Novak Djokovic blasted for bizarre 'mind power' theory De … Als topspeler voelde ik echter de verantwoordelijkheid om hier te zijn. Ik ben me ervan bewust dat het deze keer heel anders zal zijn met alle protocollen en veiligheidsmaatregelen die zijn ingevoerd om spelers en mensen in New York te beschermen. Hij voerde een gevecht met de organisatie om ergens anders te mogen verblijven en heeft een huis gehuurd in de buitenwijken van New York. De 37-jarige Belgische maakte in februari haar comeback. De Serviër had zich al ingeschreven voor beide toernooien, maar door de onzekerheid die het coronavirus heeft veroorzaakt, wordt er gevreesd voor afmeldingen van grote namen. De … 1 Novak Djokov­ic says he will compete in the US Open.Djokovic announced his decision Thursday on his website, saying he is "excit­ed" to play while acknowl­edging the "obstacles and challenges" of holding the major tournament amid th In an era where men's tennis has been dominated by the "Big 3" of Roger Federer, Rafael Nadal and Novak Djokovic, Stan Wawrinka can at times be a forgotten man. "Djokovic is de publiekstrekker bij de tennissers. World No. "De US Open begint op 31 augustus. "Het was geen gemakkelijke beslissing met alle obstakels en uitdagingen, maar het vooruitzicht om opnieuw te kunnen spelen maakt me erg enthousiast", meldt Djokovic op zijn website. "Tijdens mijn carrière heb ik een aantal van mijn beste wedstrijden gespeeld in New York. Djokovic (33) doet ook mee aan het masterstoernooi van Cincinnati, dat in de week voorafgaand aan de US Open ook in New York plaatsvindt. Daarnaast heeft hij ook zijn deelname toegezegd aan het masterstoernooi in New York dat een week eerder begint. "Ik ben daar dankbaar voor omdat ik het hotel heb gezien waar het merendeel van de spelers verblijft. Daarvoor moet hij wel zelf de beveiliging betalen om zo aan alle coronamaatregelen te voldoen. Novak Djokovic doet toch mee aan de US Open. Djokovic is blij dat hij niet zoals andere spelers in de "corona-veilige" hotels voor de US Open verblijft. 1 Novak Djokovic has said participating in the US Open would be an impossible task due to the "extreme" coronavirus protocols in place for the tournament in New York. "Met de bomen en de rust is het een zegen om in deze omgeving te kunnen zijn", zei Djokovic. Novak Djokovic heeft zijn deelname aan de US Open bevestigd. De US Open start op 31 augustus. "Er waren heel veel onzekerheden. De … Djokovic and Nadal's main rival, Roger Federer, has already curtailed his year on the court in favor of a knee operation, and six-time US Open winner Serena Williams appeared to admit that she would choose to spend time with her daughter, Olympia, rather than play this year.
Desalniettemin heb ik hard getraind met mijn team en ik ben klaar om me aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Djokovic is blij dat hij niet zoals andere spelers in de "corona-veilige" hotels voor de US Open verblijft.