Eylem Kaftan Üstelik bir de bu film 8 dalda Oscar'a aday gösterildi.





Miriam Hopkins, Kay Francis, Herbert Marshall 15 Ocak 2015 tarihinde eklendi

Neredeyse tek başına İkinci Dünya Savaşı’nı iki yıl daha erken bitirmesini ve on milyonlarca yaşamı kurtarmasını bir kenara bırakın, İngiliz dahi Alan Turing’in modern teknoloji üzerindeki müthiş etkisi tartışılamaz. Peki iyi bir film mi?









- Güzel.Denememe izin verin ki kesin olarak bilelim,değil mi ?..



a list of 200 titles The Imitation Game: Enigma Konusu Sinema dünyasının tarihi olayları çarpıtarak sunması pek gündeme gelmese de arada tartışılan konulardan oluyor. Hayır, çok düşük beklentiler ile izlenebilir. A wisecracking mercenary gets experimented on and becomes immortal but ugly, and sets out to track down the man who ruined his looks.



Turing’i haklı olarak kahramanlarından biri olarak kabul eden İngiliz LGBT cemiyeti bu haks...

Şimdi normal olabilmeyi istiyorsan ki emin ol ben istemezdim.



The Imitation Game (2014) cast and crew credits, including actors, actresses, directors, writers and more. Her anıyla sürükleyici bir film.II. You must be a registered user to use the IMDb rating plugin. View All Videos (1) The Imitation Game Quotes. Gerçek mekanlar arasında ise yazar Ian Fleming’in eski evi, King’s Cross İstasyonu, genç Alan Turing’in eğitim gördüğü Sherborne Okulu ve Bletchley Park’taki kod kırma merkezi de bulunuyor. Was this review helpful to you?

Almanların dünyaca ünlü Enigma şifresinin çözümlenmesi de daha önce büyük tartışma yaratmıştı.





a list of 10 images İngiliz İstihbaratı tüm yoğun çabalarına ve yüzlerce kişiyi çalıştırmasına rağmen Almanların kullandığı Enigma şifreleme sistemini çözmeyi başaramamıştır.

- Hayır,Enigma zor değil imkansız.Herkes Enigma'nın kırılmaz olduğunu düşünüyor.



Oyuncular:

Directed by Morten Tyldum.

The Imitation Game true story confirms that on March 31, 1952, British authorities put Alan Turing on trial for indecency because he had homosexual relations with a 19-year-old man named Arnold Murray, … Turing'in ekibe katılması dengeleri alt üst edecek ama o güne kadar hiç denememiş büyük çaplı bir girişimin de kapısını aralayacaktır.





Başrollerini Benedict Cumberbatch ve Keira Knightley'in paylaştığı filmin yönetmenliğini Morten Tyldum yapmaktadır.



Bu isimlerden biri de farklı çalışmalarıyla tanınan ve kendi yöntemlerinden ödün vermeyen genç profesör Alan Turing'dir.


The title of the film quotes the name of the game Alan Turing proposed for answering the question "Can machines think?



Üstelik bir de bu film 8 dalda Oscar'a aday gösterildi. İngiltere ta 2013’te Turing’in ‘eşcinsellik suçları’nı affetti. It stars Benedict Cumberbatch as British cryptanalyst Alan Turing, who decrypted German intelligence messages for the British government duri…

Çözüm olarak İngiliz hükümeti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı çatısı altında ülkenin en iyi şifre çözen beyinlerini ve kriptoloji uzmanlarını toplar.







An astronaut becomes stranded on Mars after his team assume him dead, and must rely on his ingenuity to find a way to signal to Earth that he is alive. Son dönemlerin en fazla ön plana çıkan filmi.Alan Turing'in gerçek biri oluşu ve yaşananların da gerçek olması filmi çok daha önemli bir seviyeye taşıyor.İzlenmesi gereken bir biyografi.Son derece sürükleyici,güçlü ve etkili bir yapım.. '- Peki söyleyin,ben neyim ? A paraplegic Marine dispatched to the moon Pandora on a unique mission becomes torn between following his orders and protecting the world he feels is his home. Directed by Morten Tyldum.



Hayır, iyi bir film olmayı hak etmiyor diyebilirim.
















Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.





Ör:



Ernst Lubitsch Christopher Nolan Choose an adventure below and discover your next favorite movie or TV show.Keep track of everything you watch; tell your friends.



Pişman mıyım?